Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Καλείσθε την 21η Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 13:07

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 21/10/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και
λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα
της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Hμερίδα με θέματα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την ασφαλή οδήγηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015
στην αίθουσα της «Αγροτολέσχης» στη Μάρπησσα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 ξεκινά ο παιδιατρικός έλεγχος για την έκδοση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή(Α.Δ.Υ.Μ), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου στις αντίστοιχες σχολικές μονάδες, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του βιβλιάριου υγείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού από το μεσημέρι της Παρασκευής στη δυτική Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται με ρυθμούς χελώνας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ωστόσο ότι «οι αποφάσεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 11:57

Το Linkedin βρίσκει τον τέλειο υπάλληλο

Το δίκτυο επαγγελματικής προβολής, δικτύωσης και στελέχωσης του Linkedin υπόσχεται «θαύματα» με μία εφαρμογή ονόματι Recruiter, η οποία μπορεί να εντοπίσει για την Apple ένα σχεδόν... πιστό αντίγραφο του αποβιώσαντος ιδρυτή της, Στιβ Τζομπς.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρατείνεται ακόμη περισσότερο «ο πιο μακρύς πόλεμος της Αμερικής», στο Αφγανιστάν, που ξεκίνησε το 2011 και έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 2.000 Αμερικανούς στρατιώτες. Υστερα από σειρά θεαματικών επιθέσεων των Ταλιμπάν, που γιγάντωσαν τις αμφιβολίες για τις δυνατότητες των αφγανικών ενόπλων δυνάμεων να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα ασφαλείας, ο Μπαράκ Ομπάμα υποχρεώθηκε χθες να αναθεωρήσει προς τα πάνω τον αριθμό των αμερικανικών στρατευμάτων που θα μείνουν στο Αφγανιστάν μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης προεδρικής θητείας του, αναιρώντας έτσι μία από τις βασικές προεκλογικές του υποσχέσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπορεί ο στόχος να είναι κοινός, η προσέγγιση όμως είναι σίγουρα διαφορετική. Έτσι οι ευρωπαίοι ηγέτες, που συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες, πίεσαν μεν την Τουρκία, που έχει γίνει πύλη εισόδου προς την Ευρώπη για εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, να βοηθήσει να σταματήσουν αυτές οι ροές μεταναστών, όμως η κάθε πλευρά αποφάσισε να επιβάλει τους όρους της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos