Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Διακομιδή ασθενούς, από το Κέντρο Υγείας Πάρου στο BLUE STAR DELOS, προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα, πραγματοποίησαν μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το απόγευμα της Πέμπτης 15-10-2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 23η Οκτωβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επείγουσα επιστολή για την εξασφάλιση χρηματοδότησης από εθνικούς πόρους , για την ολοκλήρωση των έργων του ΕΣΠΑ 2007-2013 που απειλούνται με απένταξη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για 3 μέρες, από τις 15 έως και τις 17 Οκτωβρίου, η καρδιά της Παράδοσης και του Ελληνικού Πολιτισμού χτυπούσε στη Σύρο, όπου και διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Λυκείων των Ελληνίδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την αρ.πρ.34888/07-10-2015 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφορικά με τον
εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το μικρό νησί των Κυκλάδων ήταν η δεύτερη φορά που διοργάνωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία πήραν μέρος
μαθητές του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου, η πρώτη ήταν την άνοιξη του 2013.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στον αέρα κινδυνεύουν να τιναχτούν τα μαθήματα για τους περίπου 30.000 φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων στο ίδρυμα έχει προσληφθεί και πληρώνεται μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, τα οποία λήγουν σε έναν μήνα και ακόμη δεν έχει βρεθεί εναλλακτική λύση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα θα βρεθούν αύριο οι επικεφαλής των δανειστών για μια σύντομη επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις, χωρίς να ξεκινά άμεσα η αξιολόγηση, δηλώνει κυβερνητικός αξιωματούχος στο Reuters, την ώρα που η κυβέρνηση ευελπιστεί να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα σε καίριους τομείς με υψηλό βαθμό δυσκολίας, όπως το ασφαλιστικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρική υπόθεση εξακολουθεί να θεωρείται η ενασχόληση με την πληροφορική, καθώς οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν μόλις το 30% όσων απασχολούνται πανευρωπαϊκά στον κλάδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ε.Ε.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Γερμανία είναι έτοιμη να βοηθήσει ώστε να προχωρήσει η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, τόνισε την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη η Αγκελα Μέρκελ, με φόντο την προσφυγική κρίση, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos