Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και συνεχίζοντας την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την ονοματοδοσία οδών του νησιού, έδωσε ονόματα ηρώων και θυμάτων των Βαλκανικών Πολέμων, του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και του Ελληνοιταλικού πολέμου του 1940 σε δρόμους της Παροικίας, ως  έναν ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά τους στην πατρίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 26-10-2015 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 36χρονος υπήκοος
Αλβανίας, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στη κατοχή του 23 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 έως 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη. Η συνάντηση οργανώθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού κ.κ. Συρμαλένιο και Συρίγο, οι οποίοι και ήταν παρόντες σε αυτήν, και Μανιό που δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γ. Ρούσσος, ο Διευθυντής κ. Α. Τσιάντης, και ο ειδικός σύμβουλος κ. Κ. Βάλβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από την μεγάλη απήχηση αλλά και την επιτυχημένη εμφάνιση του πολυμελούς χορευτικού συγκροτήματος τον Ιούλιο, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) αποφάσισε να οργανώσει και φέτος τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για ενήλικες, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 30/10/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδωνπραγματοποιεί από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος , όπου έχει σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου, στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 9ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», ανέλαβε, όπως
κάθε χρόνο, να καλύψει οικονομικά το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών φιλοξενίας των μελών των αποστολών και των επίσημων καλεσμένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν κάνουμε βήμα πίσω στα δίκαια και τα δικαιώματά μας, έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών προκειμένου να αποτραπούν μειώσεις στις συντάξεις εξετάζει η κυβέρνηση. Η σχετική πρόταση έχει ήδη πέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, που εμφανίζονται κατ' αρχάς θετικοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos