Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Ο Απόλλωνας είναι παραλιακό χωριό της Νάξου, του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Σήμερα ο Απόλλωνας Νάξου έχει εξελιχθεί σ΄ ένα τουριστικό θέρετρο με πολλές παραλιακές ταβέρνες και καφενεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων εκτενής και ουσιαστική συνάντηση
εργασίας μεταξύ της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κας. Ράνιας Αντωνοπούλου, του Προέδρου κ. Γιάννη Ρούσσου και της Διοικητικής Επιτροπής, με διευρυμένη τη συμμετοχή στελεχών του Επιμελητηρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λαμπρότητα και τις δέουσες τιμές γιορτάστηκε στη Νάουσα της Πάρου η εθνική ιστορική επέτειος του ΟΧΙ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο διακομιδές ασθενών πραγματοποίησαν, το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης 27-10-2015, τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων από το Κέντρο Υγείας στο BLUE STAR DELOS και στο HELLENIC WIND, προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία στην Αθήνα και τη Σύρο αντίστοιχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 16:24

28η Οκτωβρίου στην Αγκαιρά της Πάρου

Κατάθεση στεφάνων στην Αγκαιριά της Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωση για την 28η Οκτωβρίου 1940 το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις τελευταίες μέρες οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων για φλέγοντα ζητήματα των νησιών μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δυνατό, καθαρό και πατριωτικό ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά, το μήνυμα της εθνικής επετείου της Εποποιίας του 1940, αποτελεί για όλους τους Έλληνες βαριά παρακαταθήκη, συμβόλαιο τιμής με την ιστορία, δέσμευση ευθύνης για το μέλλον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν τους χειμερινούς μήνες οι... «μάχες» που δίνουν τα πλοία στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Αιγαίου και στα ακατάλληλα λιμάνια των μικρών νησιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos