Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

 Λύσεις σε προβλήματα των νησιών που αφορούν στην εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, δρομολογεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω Προγραμματικών Συμβάσεων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την σύναψη των οποίων ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που συνεδρίασε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 31/10 & 1/11/2015 ξεκινάει η 5η αγωνιστική χρονιά του τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου, που διοργανώνει η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. με τη συμμετοχή του Α.Ο. Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαΐκού, Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα και του Π.Σ. Αγκαιριάς, με τη διεξαγωγή των αγώνων στις κατηγορίες Προπαίδων και Προτζούνιορ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 28 Οκτωβρίου 2015 η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου με αφορμή την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ιδιαίτερα σημαντική συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, της οποίας μέλος είναι και ο Δήμαρχος Σίφνου, πραγματοποιήθηκε τον
Οκτώβριο στην Αθήνα. Σε αυτή συμμετείχαν τόσο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος όσο και βουλευτές της Δωδεκανήσου αλλά και o Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης ως μέλος της ΚΕΔΕ. Τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν το προσφυγικό, η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε 5 νησιά της Περιφέρειάς μας, καθώς και το σοβαρό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων (αποκατάσταση των ΧΑΔΑ, ολοκλήρωση κατασκευής ΧΥΤΑ, ΧΥΤΥ κα).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 30/10 20:45 ο "Αρχίλοχος" ανάβει την μηχανή του Ποπ Κορν, ετοιμάζει τα τραπέζια με τα κεράκια, η Μαρία Δρακάκη βάζει το τελευταίο κάδρο για την έκθεση φωτογραφίας στην αίθουσα και το πιάνο αφυπνίζεται. Η Κινηματογραφική Λέσχη μας φοράει τα καλά της και σας υποδέχεται με την πρώτη ταινία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 101123/2015 που τροποποιεί την ΚΥΑ 146896/2014 "Κατηγορίες αδειών χρήσης και εκτέλεσης έργων αξιοποίησης των υδάτων. Διαδικασία και όροι έκδοσης αδειών, περιεχόμενο και διάρκεια ισχύος τους και άλλες συναφείς διατάξεις" (Β΄2878)" για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής στο Ε.Μ.Σ.Υ. ή για άδεια χρήσης νερού ισχύουν τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Νάξο Στις 27-10-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 43χρονος υπήκοος Γερμανίας, γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας
προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 7.00 μ.μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί καταναλωτές, μετά από την παραπληροφόρηση που έγινε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο το δήμαρχο, ώστε να δικαιολογήσει τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, ισχυριζόμενος ότι έγιναν ανατιμήσεις σε όλα τα καταστήματα της Πάρου λόγω της αύξησης του ΦΠΑ, ερχόμαστε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 12:25

Ένωση Ξενοδόχων Πάρου - Αντιπάρου

Η Ένωση ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου παρά την διατυπωθείσα αντίθεση της σε οποιαδήποτε αύξηση των Δημοτικών φόρων που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, θα ήθελε να εκφράσει συγχρόνως και τις ευχαριστίες σε όποιες πρωτοβουλίες παίρνονται από πλευράς Δήμου, όπως μειώσεις φορολογίας στους ακάλυπτους χώρους, που στόχο έχουν να διευκολύνουν τις επιχειρήσεις στο δύσκολο ανταγωνιστικό περιβάλλον που βιώνουν σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos