Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του Γυμνασίου Αρχιλόχου ευχαριστούν θερμά την κα. Χερουβείμ Μαρία, μητέρα της μαθήτριας της Α΄ Τάξης Ρούσσου Ανδριάννας, για την δωρεά μιας κεντρικής μονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αντίπαρο, την Κυριακή 01-11-2015 και ώρα 17:00 θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες μπάσκετ, μεταξύ των Ακαδημιών του "Πλοηγού
Αντιπάρου" και του "Α.Ο. Πάρου". Οι δυο σύλλογοι σε αγαστή συνεργασία, δεδομένου και της παρουσίας του κοινού προπονητή των δυο νήσων,

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Attica Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (AtticaGroup), μέλος του Ομίλου MarfinInvestmentGroup, διακρίθηκε ως «TrueLeader», Όμιλος–Ηγέτης, στα πλαίσια του ομώνυμου θεσμού της ICAPGroup, σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2015 παρουσία του
Υπουργού Οικονομίας κ. Σταθάκη και σημαντικών επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τις μέρες αυτές, τα κύματα του Αιγαίου δεν ξεβράζουν μόνο άψυχα σώματα, άψυχα παιδικά κορμιά, ξεβράζουν τον ίδιο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σήμερα στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν τίθεται θέμα ματαίωσης κάποιου επενδυτικού προγράμματος της Microsoft στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η εταιρεία, με αφορμή δημοσιεύματα περί μεταφοράς των δραστηριοτήτων της στην γειτονική Ρουμανία.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε χθες υπέρ της ανάληψης της προεδρίας του σώματος από τον Πολ Ράιαν, ο οποίος αντικαθιστά τον Τζον Μπένερ μετά την εξέγερση Συντηρητικών βουλευτών που τον υποχρέωσαν να υποβάλει την παραίτησή του. Ο Ράιαν επικράτησε με 236 ψήφους από τις συνολικά 247 ρεπουμπλικανικές, με αποτέλεσμα να εικάζεται ότι τον εγκατέλειψε μόνο μια μικρή μειοψηφία Συντηρητικών βουλευτών, από αυτούς που εξώθησαν τον Μπένερ σε πρόωρη συνταξιοδότηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρό μήνυμα στην Ουάσινγκτον στέλνει το Πεκίνο δια του αρχηγού του ναυτικού του χαρακτηρίζοντας «προκλήσεις» τις κινήσεις των ΗΠΑ στη Νότια Σινική Θάλασσα κάνοντας ανοιχτά λόγο για πιθανότητα πρόκλησης δευτερεύοντος περιστατικού «που θα πυροδοτήσει πόλεμο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos