Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Ξεκινάει η πρώτη φάση του προγράμματος «Πολίτες Ενάντια στην Κατάθλιψη» από την Πάρο σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 18.00, στην αίθουσα του πολιτιστικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλη η Πάρος ήταν εκεί, στη Νάουσα , την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου για δει τη φετινή «παριανή αποκριά» που είχε έντονο χρώμα από τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιστολή στους βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων απέστειλε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, τους οποίους ενημερώνει για τις δυσμενείς εξελίξεις που ανέκυψαν αναφορικά με την χρηματοδότηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 21:29

Σε κίνδυνο 52.000 θέσεις εργασίας...

Σε κίνδυνο 52.000 θέσεις εργασίας από νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο από το χρηματοδοτούμενο με κοινοτικούς πόρους Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για Δήμους, Περιφέρειες, Δημόσιες Υπηρεσίες»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είδε φως και μπήκε ο κ. Μαχαιρίδης! Ο τραγέλαφος της πολιτικής ζωής του τόπου συνεχίζεται με πρωταγωνιστές εκείνους που η εποχή τους έχει προσπεράσει οριστικά και αμετάκλητα και που ψάχνουν απεγνωσμένα αφορμή για να βρεθούν στο προσκήνιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την άσκηση ένδικων μέσων για την ακύρωση απόφασης του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 21:19

Αίτημα για γραφείο του ΟΑΕΕ στην Πάρο

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 21:17

Δήμος Σίφνου

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας, λαμβάνοντας υπόψη την επισήμανση πολλών συμπολιτών μας επαγγελματιών που αναφέρουν ότι επειδή δεν έχουν πρόσβαση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από διαμαρτυρίες δημοτών μας σας ενημερώνουμε ότι ο δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα για τη συντήρηση και αποκατάσταση των βλαβών στην εκπομπή σήματος τηλεοπτικών σταθμών στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την απόφασή του «να συγκληθεί, σύμφωνα με το καταστατικό, έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 15 Μαΐου», ενημέρωσε και επίσημα το Πολιτικό Συμβούλιο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos