Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 22:35

Καρναβαλικό ξεφάντωμα στην Πάρο!

Το 1ο Αποκριάτικο Καρναβάλι της Πάρου είναι πια γεγονός! Χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων ευφάνταστα μασκαρεμένων, χαρούμενη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 22:17

Καρναβαλικό ξεφάντωμα στην Πάρο! (Βίντεο)

Το 1ο Αποκριάτικο Καρναβάλι της Πάρου είναι πια γεγονός!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 11ης και 12ης Φεβρουαρίου 2015, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με ομόφωνη απόφαση που ελήφθη την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, αποφάσισε να αιτηθεί την κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 12-2-15 , μετά από πρόσκληση του Δήμαρχου σχετικά με την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην Πάρο, εκ μέρους του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης παρευρέθηκε ο Κώστας Ροκονίδας. Στην τοποθέτηση του μεταξύ των άλλων είπε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το επόμενο βήμα πρέπει να το κάνουν οι ελληνικές αρχές. Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει αν θα ζητήσει την επέκταση του προγράμματος -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το συντονισμό των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 καλείστε να προσέλθετε
σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την 20η Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως γνωρίζετε, από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 ξεκίνησε και στη Σίφνο η μετάδοση αποκλειστικά ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος (DIGEA), βάσει της σχετικής υποχρέωσης της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 14:49

Συλλήψεις σε Κύθνο και Σαντορίνη

Στις 14-2-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, σε ιδιοκτησία 47χρονου ημεδαπού. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του ακινήτου, ο οποίος απουσίαζε σχηματίσθηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos