Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Με αφορμή τη σύσταση νέας επιτροπής από τη νυν Δημοτική αρχή της Πάρου για τα αρχαία λατομεία και την τύχη των γλυπτών του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής «Παρία Λίθος» που πραγματοποιήθηκε το 2011, το psts.gr επικοινώνησε με έναν από τους συμμετέχοντες του συμποσίου τον γλύπτη Ανδρέα Λόλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έντεκα εναλλακτικές προτάσεις στους συνήθεις νησιωτικούς προορισμούς της χώρας μας παρουσιάζει η βρετανική Telegraph, η οποία συνέταξε μια λίστα με τα 11 πιο αραιοκατοικημένα νησιά: «υπάρχουν δεκάδες νησιά βγαλμένα από τα βάθη του χρόνου τα οποία παρέχουν πλήρη γαλήνη και μια ευκαιρία να ξεφύγει κανείς από το πλήθος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 00:20

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Γ.Γ Α.Δ.Α

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 00:10

Νέο Δ.Σ του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας

Συγκροτήθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας, που προέκυψε από τις εκλογές της 11ης του ίδιου μήνα. Η σύνθεσή του είναι η εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 00:03

Καρναβάλι στη Μάρπησσα

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας, τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό, την Εθελοντική Ομάδα Δράσης και τους κατοίκους της Μάρπησσας διοργανώνει την Κυριακή 22/2/2015 και ώρα 2:30 μ.μ. το "Καρναβάλι της Μάρπησσας".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της Κύθνου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 20ή του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Άνδρου, στο λιμάνι της Σύρου, με Ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 69χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά ύψους €940.000 για τη στήριξη των 43 Μουσικών Σχολείων σε όλη την επικράτεια, με την οποία επιδιώκει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των σχολείων σε μουσικά όργανα, ανακοίνωσε πριν από λίγο το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απετράπη το βράδυ της Τρίτης απόπειρα μαζικής απόδρασης από το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών της Αμυγδαλέζας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos