Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Προχωρούν γρήγορα οι εργασίες για την κατασκευή της «Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων» στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου στη Μάρπησσα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ευαρέσκειά και την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων στον τομέα της υγείας στα μικρά νησιά, εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού & Ανάπτυξης Δήμου Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 26η Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 16:23

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 24/2/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 16:19

Συλλήψεις σε Σύρο,Μύκονο, Θήρα.................

Στις 19-2-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 46χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, σε υπόσκαφος ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών ηλικίας 42 και 75 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 12:47

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19.00 μ.μ. στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Εικαστικό Εργαστήρι θα λειτουργήσουν τμήματα ζωγραφικής και κατασκευών για προνήπια με συνοδεία γονέα, νήπια, παιδιά καθώς και τμήματα εφήβων και ενηλίκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολιγωρία στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει ακόμη – έναν, περίπου, μήνα μετά τις εκλογές - στην ανάθεση αρμοδιοτήτων στους Υπουργούς Αναπληρωτές, καταλογίζουν σε κοινή ερώτηση που κατέθεσαν σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, προς τον πρώτο τη τάξει Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εν όψει της εορταστικής περιόδου της Καθαράς Δευτέρας και της Σαρακοστής, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα ήθελε να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για κάποια ζητήματα που αφορούν την πώληση και την υγιεινή προϊόντων ζωικής προέλευσης που αυτή την περίοδο καταναλώνονται ευρέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos