Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Το γνωστό σε όλους ποτάμι της Νάουσας, που το καλοκαίρι χρησιμοποιείται και ως πάρκινγκ αλλά φιλοξενεί και γνωστά νυχτερινά στέκια της νεολαίας, σήμερα Παρασκευή 27/02 «φούσκωσε», όχι από το κακό του αλλά από την δυνατή βροχή που ξέσπασε το απόγευμα στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 05/03/2015 και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόβλημα της υδροδότησης των μικρών και άνυδρων νησιών του Αιγαίου απετέλεσε αντικείμενο ειδικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, στο Υπουργείο Ναυτιλίας, μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα, του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νίκου Ζωίδη και του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 26-2-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου δυο ημεδαποί ηλικίας 73 και 29 ετών, γιατί αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ηλεκτρογεννήτρια από περιφραγμένο οικόπεδο ημεδαπού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Επάρχου κ. Κων/νου Μπιζά, στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου συζήτηση σχετικά με το νέο αεροδρόμιο, μετά και τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στον προγραμματισμό των έργων που είχε ανακοινώσει ο πρώην Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοΐδης κατά την επίσκεψη του στην Πάρο στις 11 Σεπτεμβρίου 2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 12:06

Εκαψαν Ι.Χ. και κάδους στο κέντρο της Αθήνας

Εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή του Συντάγματος αλλά και στους δρόμους των Εξαρχείων προκάλεσαν, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια πορείας ενάντια στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους της, ατόμα του αντιεξουσιαστικού χώρου που συγκεντρώθηκαν, από τις έξι το απόγευμα, στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση θα είναι το πρώτο που θα φέρει προς ψήφιση, αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών σε τηλεοπτική συνέντευξή του (Αντ1).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα δύο τρίτα των διακινούμενων δεδομένων μέσω δικτύων κινητών επικοινωνιών προέρχονται από τις πέντε δημοφιλέστερες εφαρμογές σε κάθε χώρα που μελετήθηκε, με το video streaming και το social networking να κυριαρχούν

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 11:49

Ο Νετανιάχου ούτε βήμα πίσω για την επίσκεψη

Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανέλαβαν την εξουσία με διαφορά μόλις δύο μηνών, στις αρχές του 2009.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εχουν σοκάρει επανειλημμένως την παγκόσμια κοινότητα δημοσιοποιώντας αιματηρά βίντεο με αποκεφαλισμούς ομήρων και απειλητικά μηνύματα προς τη Δύση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos