Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Σας γνωρίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Σίφνου, προέβη, σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, στη λήψη κανονιστικών αποφάσεων για το έτος 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 12:54

Πάρος: «Φούσκωσε» το ποτάμι της Νάουσας

Το γνωστό σε όλους ποτάμι της Νάουσας, που το καλοκαίρι χρησιμοποιείται και ως πάρκινγκ αλλά φιλοξενεί και γνωστά νυχτερινά στέκια της νεολαίας, σήμερα Παρασκευή 27/02 «φούσκωσε», όχι από το κακό του αλλά από την δυνατή βροχή που ξέσπασε το απόγευμα στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η εικόνα στην παραλία Μεγάλο Πιπέρι της Νάουσας, μετά τις εργασίες καθαρισμού στις οποίες προέβη συνεργείο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας τα αντανακλαστικά της οποίας λειτούργησαν άμεσα για τον καθαρισμό του χώρου της ακτής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαλλαγή από τις ποινικές διώξεις και φυλακίσεις, καθώς και από τα μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, για όσους δηλώσουν το «μαύρο χρήμα» και καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους, σχεδιάζει η κυβέρνηση με στόχο να εισρεύσει «ζεστό χρήμα» στα δημόσια ταμεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 11:33

Μια πολύ γυναικεία «κατάληψη» στη Λυρική

Καθισμένη στις πίσω σειρές του θεάτρου Ολύμπια παρακολουθώ τη δεύτερη πρόβα του Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής για την πολυαναμενόμενη νέα του παραγωγή: Μάνος Χατζιδάκις «Το χαμόγελο της Τζοκόντας» και «Ο Μαρσύας», ένα μπαλέτο σε χορογραφία της Αγγελικής Στελλάτου η οποία για πρώτη φορά συνεργάζεται με τη Λυρική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το βλέμμα στραμμένο και στην αποκατάσταση των εσωκομματικών ισορροπιών, έπειτα από το μπαράζ αντιδράσεων που εισέπραξε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και αύριο, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε χθες την πρώτη δέσμη άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 11:28

Διαγωνισμός Challenge for Change από τη Microsoft

Η Microsoft ενθαρρύνει μαθητές και φοιτητές από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, να καταθέσουν μια ιδέα, η οποία πιστεύουν ότι θα φέρει θετική αλλαγή στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Οι νικητές του διαγωνισμού πρόκειται να κερδίσουν πλούσια δώρα, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 25 Μαρτίου 2015.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 11:26

Η υπόγεια μάχη των πάγων στην Ανταρκτική

Ανταρκτική. Ατενίζοντας τον ορίζοντα του Νοτίου Ημισφαιρίου από το βορειότερο άκρο της Ανταρκτικής, ο παρατηρητής θα νομίσει δικαίως ότι ο εκτυφλωτικά λευκός πάγος εκτείνεται στο άπειρο.Αυτό που δεν μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, όμως, διά γυμνού οφθαλμού είναι η πραγματική μάχη κάτω από την επιφάνεια, για την αναμόρφωση της ίδιας της Γης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τέσσερις έως επτά σφαίρες στην πλάτη δολοφονήθηκε είκοσι λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα ο 55χρονος Ρώσος πολιτικός Μπαρίς Νεμτσόφ, ηγετικό στέλεχος της εξωκοινοβουλευτικής φιλοδυτικής αντιπολίτευσης της Ρωσίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos