Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

O Δήμος Πάρου και τα φιλοζωικά σωματεία του νησιού «Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου»(PAWS) και «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» (ΦΕΠ) καταδικάζουν απερίφραστα τα αλλεπάλληλα κρούσματα δηλητηρίασης με φόλες αδέσποτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου μέσω της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Bit 2O15 η οποία θα λάβει χώρα από τις 12 Φεβρουαρίου έως 14 στον εκθεσιακό χώρο του Fiera Milano στην Ιταλία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις BIT (Borsa internazionale del turismo) στο Μιλάνο (12-14 Φεβρουαρίου) και στην GREKLAND PANORAMA στη Στοκχόλμη (13-15 Φεβρουαρίου) θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βραβείο των Tourism Awards 2015 διεκδικεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή της έκθεσης με τα αρχαιολογικά ευρήματα της Ρόδου, η οποία φιλοξενείται στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και προκειτε να φιλοξενηθει και στην Ροδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κατάσταση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στο νησί μας έχει γίνει πια εκρηκτική. Το Κέντρο Υγείας Πάρου συνεχώς αποψιλώνεται και δεν μπορεί πια, ούτε στοιχειωδώς, να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της Πάρου και της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 15:45

Ευχαριστήριο ποδηλατικού ομίλου Πάρου

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Με μεγάλη χαρά στην " αίθουσά των καϊκιών ", της οικογένειας Μιλτιάδη & Άννας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 15:34

Ευχαριστήριο ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου

Θα ήθελα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τον μεγάλο αγώνα που κάνατε για την παράταξη, το κόμμα και την πατρίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έπειτα από διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους και σε συνδυασμό με αναπτυξιακού χαρακτήρα κίνητρα προς τις επιχειρήσεις, θα εφαρμοστεί η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η σημερινή συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos