Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται σοβαρή επιδείνωση από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (08-02-2015) από τα Βόρεια και σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 13:43

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑΠ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με προσοχή και επαγγελματική αρτιότητα συνεχίζονται οι εργασίες κλαδέματος ευκαλύπτων που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στην Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας, παρουσία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 12:48

Επικύρωση Π-Υ και ΟΠΔ Δήμου Πάρου

Επικυρώθηκε από την από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο Προυπολογισμός και ο πίνακας στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων (ΟΠΔ) για το οικονομικό έτος 2015 του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξελέγη, μετά από μυστική ψηφοφορία όπως ορίζει ο κανονισμός, και με το ρεκόρ των 235 ψήφων υπέρ, νέα πρόεδρος της Βουλής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 12:26

Εκκενώνεται προληπτικά το χωριό Λαγυνά Εβρου

Στην έδρα του Δήμου Σουφλίου μεταφέρονται, αυτή την ώρα, με λεωφορεία, κάτοικοι των Λαγυνών, που εκκενώθηκε, καθώς έσπασαν τα αναχώματα στην κοίτη του ποταμού Έβρου και τα νερά, με μεγάλη ορμή, μπήκαν στον οικισμό και άρχισαν να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέρ της Ελλάδας και της Ευρώπης, 300 διανοούμενοι από όλες τις χώρες του κόσμου, συνυπογράφουν επιστολή που δημοσιεύει ο γνωστός ιστότοπος «Μεντιαπάρτ» (Mediapart), του οποίου ιδρυτής είναι ο πρώην διευθυντής της «Μοντ» Εντι Πλενέλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 12:19

Εξελιγμένη επίθεση χάκερς σε ασφαλιστική

Θύμα μιας «πολύ εξελιγμένης εξωτερικής κυβερνοεπίθεσης» έπεσε μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ, η Ανθεμ, με αποτέλεσμα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με πρόταση-έκπληξη για ειρήνευση στην Ανατολική Ουκρανία στις βαλίτσες τους και τελικό προορισμό τη Μόσχα έφτασαν χθες στο Κίεβο η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos