Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης,με αφορμή το γεγονός ότι τα μαγαζιά στην Καλαμάτα είναι κλειστά, μολονότι την πόλη έχουν προσεγγίσει δύο κρουαζιερόπλοια, εξαπέλυσε σήμερα, Κυριακή, ο πρόεδρος της ΝΔ,Αντώνης Σαμαράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προστασία των υδάτινων πόρων, αποτελεί βασικό σημείο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το νερό είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό και δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται σαν εμπόρευμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H 2η Λαϊκή συνέλευση, κατά σειρά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαρτίου, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας της Αγκαιριάς, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου για θέματα που αφορούν την περιοχή με τη συμμετοχή κατοίκων και εκπροσώπων των φορέων του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή και το Σάββατο 20 & 21 Μαρτίου 2015 διεξήχθη στο όμορφο νησί της Νάξου το F-4 Μπάσκετ Εφήβων για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων με μεγάλη νικήτρια, όπως εξελίχθηκαν οι αναμετρήσεις, την ομάδα του Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη τελικό επικράτησε με 61-59 του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ και δίκαια αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τους τελευταίους μήνες η πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού κατά τη διάρκεια επισκέψεων στα νησιά των Κυκλάδων διαπίστωσε τεράστια προβλήματα σχετικά με την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ στα νησιά και ιδιαίτερα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε με αποστολή 20 αθλητών, στον διεθνεί ιστιοπλοϊκό αγώνα «Athens Eurolymp Week 2015» που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην θαλάσσια περιοχή του Φαλήρου, από τις 13-19 Μαρτίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α) επιλέχθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, καθ' υπόδειξη του Προέδρου της Γιώργου Πατούλη, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το δημοσίευμα είναι υπόδειγμα κιτρινισμού και μαύρου ψέματος», τόνισε κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα» που αφορά τις επαγγελματικές του δραστηριότητές κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλειστές παραμένουν από τον προηγούμενο Ιούνιο όλες οι παιδικές χαρές που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό καταλληλότητας, καθώς οι δήμοι οφείλουν πρώτα να προχωρήσουν στον εκσυγχρονισμό τους και ακολούθως στη λειτουργία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις με 0,2 ευρώ την ημέρα θα μπορούσε να... ξεδιψάσει κάθε κάτοικος των ελληνικών νησιών, αν αξιοποιούνταν λύσεις βιώσιμης διαχείρισης του νερού, προσαρμοσμένες στις τοπικές ανάγκες, εκτιμά ο ομότιμος καθηγητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Βερολίνου Andreas Grohmann, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, στις 22 Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos