Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος το psts.gr, σας μεταφέρει εικόνες της κατανυκτικής ατμόσφαιρας της κορύφωσης του Θείου Δράματος παρουσιάζοντάς σας τους ανθοστόλιστους Επιταφίους από ολόκληρη την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Παρασκευή και η κακοκαιρία συνεχίζεται σχεδόν με αμείωτη ένταση στην Πάρο ενώ οι πρώτες μικρές καταστροφές αποκαλύφθηκαν με το φως της ημέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς Σταύρωση, δεν υπάρχει Ανάσταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την τέλεση του Μυστικού Δείπνου στις 9 Απριλίου 2015 ξεκίνησε το Πασχαλινό τριήμερο για την εορτή του Πάσχα, στην Καθολική κοινότητα της Πάρου και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Παροικια. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο π. Σεβαστιανός Φρέρης του Τάγματος των Ιησουϊτών που ήρθε από την Αθήνα έτσι ώστε να βοηθήσει την κοινότητα να εορτάσει όπως αρμόζει την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπαγορευτικό απόπλου εξακολουθεί να είναι σε ισχύ και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες,τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε πολλές θαλάσσιες περιοχές πνέουν ισχυροί άνεμοι που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το απόγευμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα να κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους τώρα έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του από την Πύλο Μεσσηνίας, τονίζοντας ότι η αγορά δεν αντέχει άλλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεράστιο προσδοκά η Apple ότι θα είναι το ενδιαφέρον των καταναλωτών για το νέο της wearable gadget (μικροσυσκευή που μπορεί να φορεθεί) το Apple Watch, το οποίο πρόκειται να γίνει διαθέσιμο σήμερα για προπαραγγελία μέσω του διαδικτύου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tο βίντεο περαστικού, που αποδείχθηκε κρίσιμο για την άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία εναντίον αστυνομικού στη Νότια Καρολίνα, πυροδότησε τη συζήτηση στις ΗΠΑ για την υποχρεωτική τοποθέτηση καμερών στις στολές αστυνομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στιγμές κατανυκτικής ευλάβειας και συγκίνησης το βράδυ της Μ. Πέμπτης στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα, όταν γυναίκες έψαλλαν το μοιρολόι της Παναγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos