Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Την Κυριακή του Πάσχα, για ακόμα μια φορά, το μουσικοχορευτικό συγκρότημα Νάουσας Πάρου ανέλαβε δράση και ξεσήκωσε ντόπιους και επισκέπτες προσφέροντας μοναδικές στιγμές στην κεντρική πλατεία της Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 22:34

Το Αιγαίο εκπέμπει SOS!

Σε βόμβα που απειλεί την ομαλότητα και την τάξη στο αρχιπέλαγος του Αιγαίου εξελίσσεται η τεράστια ροή παράνομων μεταναστών που διαπερνά τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και αναζητά μια καλύτερη ζωή επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε στην Καθολική Ενορία του Αγίου Αντωνίου στην Παροικιά η Πασχαλινή Αγρυπνία και η Αρχιερατική Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία από τον πατέρα Σεβαστιανό Φρέρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμικούς εταίρους, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να οριστικοποιηθεί η λίστα των μεταρρυθμίσεων εν όψει της άτυπης συνεδρίασης του Εurogroup στις 24 Απριλίου στη Ρίγα της Λετονίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ εμφανίζονται με κείμενο και βίντεό τους οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι συνεχίζουν για 16η ημέρα την κατάληψη του κτιρίου, παρά τις εκκλήσεις των πρυτανικών αρχών προς τον πρωθυπουργό για παρέμβαση και ενώ σε συλλήψεις έχουν μετατραπεί οι 15 από τις 21 προσαγωγές από τον υπό κατάληψη χώρο, με έναν από τους συλληφθέντες να καταζητείται από την Europol για υπόθεση ναρκωτικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκεφαλισμοί, μαζικές εκτελέσεις, τρομοκρατικές επιθέσεις και απειλές στη Δύση, ο κατάλογος των φρικαλεοτήτων που διαπράττουν οι τζιχαντιστές δεν φαίνεται να έχει τέλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Χίλαρι Κλίντον επισημοποίησε σήμερα με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα hillaryclinton.com την υποψηφιότητά της, για δεύτερη φορά, για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos