Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 20:44

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 09/02/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 20:40

Συνεδρίαση δημοτικήε επιτροπής διαβούλευσης

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

κ. Δήμαρχε,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας διαπρεπής καρδιολόγος κ. Στέφανος Φούσας κατά την ομιλία του στη δεύτερη διάλεξη του 1ουΚύκλου Ομιλιών του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της δημαρχίας είναι τουλάχιστον παρήγορη η νεκρανάσταση των συμβούλων της μείζονας αντιπολίτευσης με ένα ηθικολογικό δελτίο τύπου, που στόχο έχει να αποπροσανατολίσει από τις ευθύνες τους για την κατάσταση που βίωσε το νησί επί της προηγούμενης δημαρχίας, τις συνέπειες της οποίας ακόμα πληρώνουμε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχουν καθημερινά δεκάδες ασθενείς με γρίπη, για τους οποίους δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 09:42

Παράταση 45 ημερών για τον Νόμο Κατσέλη

Παράταση, κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον άλλων 45 ημερών, θα δώσει το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού στους δανειολήπτες εκείνους που είχαν υποβάλει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2015 αιτήσεις υπαγωγής στον Νόμο Κατσέλη -χωρίς αυτές να έχουν συζητηθεί στα Ειρηνοδικεία- και υποχρεώνονταν να φέρουν νέα ενημερωμένα δικαιολογητικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρώτη του επίσκεψη σε αμερικανικό μουσουλμανικό τέμενος, έξω από τη Βαλτιμόρη, πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σε μία προσπάθεια να διαλύσει τους φόβους και τις προκαταλήψεις των Αμερικανών που τείνουν να θεωρούν τρομοκράτες όλους τους μουσουλμάνους. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να καθησυχάσει τους νεαρούς μουσουλμάνους των ΗΠΑ ότι έχουν μια θέση στο αμερικανικό έθνος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 09:35

Στο 9% το προβάδισμα υπέρ του Brexit

Κατά 9 ποσοστιαίες ποσοστιαίες προηγείται το στρατόπεδο της εξόδου της Βρετανίας στην ΕΕ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μετά την παρουσίαση των προτάσεων του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον για την παραμονή της χώρας στην Ενωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos