Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Για την ενημέρωση των πολιτών και ειδικότερα όσων επιθυμούν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν την άδεια οπλοφορίας για την ατομική τους ασφάλεια, ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που εκδόθηκε την 29-12-2015, τροποποιούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατο πλήγμα στον τουρισμό επιφέρει η κατακόρυφη αύξηση των τιμών απλής χρήσης αιγιαλού για εκμετάλλευση ομπρελοξαπλωστρών, τραπεζοκαθισμάτων και θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης με σημερινή δήλωσή του εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του στη δεύτερη κατά σειρά εφαρμογή του μέτρου της αύξησης του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά και ζητά την απόσυρση των διατάξεων του επίμαχου νομοσχεδίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε σε δράσεις που διοργανώνει στη Σίφνο την Τρίτη 24 Μαΐου η μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Με Οδηγό το Διαβήτη» στο πλαίσιο της 2ης Πανελλαδικής Εκστρατείας Πρόληψης, Εκπαίδευσης & Ενημέρωσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη «Με Οδηγό το Διαβήτη 2016».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, πρόκειται από τον Ιούνιο να επαναλειτουργήσει, μετά από μεγάλο διάστημα παύσης, το Περιφερειακό Ιατρείο Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στην μνήμη του Ήρωα Νικόλα Στέλλα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 επίσκεψη της Ολυμπιονίκη στίβου Κατερίνας Θάνου και της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στον στίβο Παρασκευής Τσιομπίκα στα σχολεία της Πάρου και συγκεκριμένα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-05-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας πέντε ημεδαποί και τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 21 έως 43 ετών, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε προϋπάρχον κτίσμα, χωρίς
άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση του «Naxos Camping» προς το αεροδρόμιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τελικό τμήμα του έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σπουδαίο εθελοντικό - ανθρωπιστικό έργο της Ε.ΟΔ. – (Παράρτημα Κυκλάδων), είναι γνωστό στους πολίτες της Πάρου καθώς τα μέλη της Ομάδας εδώ και χρόνια προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους λαμβάνοντας μέρος στη διάσωση δεκάδων, και σε πολλές περιπτώσεις εκατοντάδων ανθρώπινων ζωών κάθε χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωστοποιούμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας στις 11/5/2016 και την κατάρτιση σε σώμα στις 16/5/2016, το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos