Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Την 28η Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, μετά τον εσπερινό, ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών με την υποστήριξη της ΚΔΕΠΑΠ, σας προσκαλεί στο πανηγύρι που διοργανώνει στο χώρο του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να ζήσει κάποιος στην τηλεοπτική του διαδρομή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχει μέρος στην Ελλάδα, που το κρασί να μην αποτελεί το συνδετικό κρίκο κάθε παρέας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινέ ώρες σήμερα, από το λιμένα της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για τον τραυματισμό 29χρονης αλλοδαπής, στην περιοχή «ΜΙΚΡΗ ΒΙΓΛΑ» Νάξου κατά τη διενέργεια CITE-SURF (ΑΕΤΟΣΑΝΙΔΑΣ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εν μέσω της υψηλής τουριστικής σεζόν, δηλαδή κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017, το νησί της Πάρου θα συνδέεται αεροπορικά με το Ηράκλειο Κρήτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη θα πρέπει να είναι η προσοχή μας το καλοκαίρι για την αποφυγή πυρκαγιών σε Πάρο και Κυκλάδες. Λίγο ο άνεμος που πνέει συχνά έντονος στις περιοχές του νομού Κυκλάδων, λίγο η ξηρασία αλλά και οι υψηλές την ημέρα θερμοκρασίες, καθιστούν τα νησιά μας ευεπίφορα σε αναφλέξεις φωτιάς, δυσάρεστες εμπειρίες - ευτυχώς λίγες - των οποίων είχαμε κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο Την 17-06-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει, την Κυριακή 25 Ιουνίου (ώρα 21:00), την Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατά 71.078 (18%) αυξήθηκαν οι επισκέπτες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων το δίμηνο Ιανουάριος - Φεβρουάριος του τρέχοντος έτους συγκριτικά με το ίδιο δίμηνο της περασμένης χρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos