Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Συνοδεία μελών της Ε.Ο.Δ. έφθασε στην Πάρο με το πλοίο της γραμμής, ένα νέο, σύγχρονο, αυξημένων δυνατοτήτων παροχής υγειονομικών υπηρεσιών ασθενοφόρο, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ακόμα συμμετοχή της Πάρου και τη; Ελλάδας σε ένα μεγάλο διεθνές γεγονός ήλθε να προστεθεί στα τέλη Ιουνίου, με τη συμμετοχή του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» στο εξαιρετικής οργάνωσης Διεθνές Φεστιβάλ Λουτεσίας Γερμανίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με έδρα την Σάμο οφείλομε να δηλώσομε δημόσια ότι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Τετάρτη 5-7-2017, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (εκτός Π.Ε. Ρόδου) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και επίσημα πλέον η βράβευση δύο εστιατορίων της Πάρου αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζαμε, ότι δηλαδή το νησί αποτελεί μεταξύ άλλων, κορυφαία γαστρονομική πρόταση η ποιότητα της οποίας την κάνει να ξεχωρίζει και να φιγουράρει ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλεως Τήνου, ότι λόγω σημαντικής αφανούς διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης και επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί παρά τις επί πέντε ημέρες έρευνες της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου μας, θα υπάρξει γενική διακοπή υδροδότησης σε όλη την πόλη της Τήνου, σήμερα 04 Ιουλίου 2017 και ώρα 17:00 έως τις 00:30

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 16:49

Βλάβη καταπέλτη HIGHSPEED 7” στην Ίο

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ “HIGHSPEED 7” Ν.Π. 11419, ότι κατά τον κατάπλου του πλοίου στον οικείο λιμένα δεν κατέστη να λειτουργήσει ο καταπέλτης του με αποτέλεσμα την καθυστέρηση αποβίβασης των επιβατών και των οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέντρα σήμερα στα δεύτερα παιχνίδια του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το «παρών» δίνουν σχετικά άγνωστες στο ευρύ κοινό ομάδες, κυρίως από πρωταθλήματα δεύτερης διαλογής.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 03-07-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 62χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου πραγματοποιήθηκε η Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον «Απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos