Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Εδώ και 8 μήνες περίπου κυκλοφορεί και στην χώρα μας μία κρέμα η οποία στην σύνθεσή της περιέχει προβιοτικά και αρκετά συστατικά που μέχρι χθες ήταν εντελώς άγνωστα στο κόσμο της κοσμητολογίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι πια μαζί μας ο άνθρωπος που άλλαξε την ελληνική μουσική σκηνή με την χωρίς όρια σάτιρα, το χιούμορ και την αθυροστομία του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα «έξυπνο» αυτοματοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης τίθεται σε λειτουργία από την Δευτέρα 15/1/2018 στην Παροικία της Πάρου. Με το σύστημα αυτό, θα είναι εφικτή η διαχείριση και ο πλήρης έλεγχος των θέσεων στάθμευσης οχημάτων σε δύο πολυσύχναστα σημεία της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες και όλοι μας το έχουμε χρησιμοποιήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου «Σκόπας ο Πάριος» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στις 11πμ στην Δεξαμενή:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 1ο Μουσικοθεατρικό Φεστιβάλ Πάρου είναι γεγονός!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιπλέον οι δράστες διέμεναν παράνομα στη χώρα μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου σε συνεργασία με το Κέντρο Εργοθεραπείας-Λογοθεραπείας "Ενσυναίσθηση" σας προσκαλούν στη θεματική ομιλία με θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γεμάτο το κουπόνι του Σαββάτου, περιλαμβάνει αγώνες από όλα, σχεδόν, τα σημαντικά πρωταθλήματα και έχουμε καταλήξει σε πέντε επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει τι ακριβώς μεσολάβησε στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, ωστόσο η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε στροφή 180 μοιρών, «καταπίνοντας» τη χθεσινή διάψευση για το ύψος της δόσης που θα συνοδεύσει την τρίτη αξιολόγηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos