Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών, έχει δυστυχώς περιέλθει το οδόστρωμα της κεντρικής οδικής αρτηρίας που συνδέει την Παροικία με τη Νάουσα μέσω Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η 14η Δημόσια Κλήρωση του υπουργείου Οικονομικών, με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο υλικό ονομάζεται «Επαναφορτιζόμενη Νανοϊνώδης Μεμβράνη» και μπορεί να καταστρέψει τα κοινά βακτήρια E.coli και «Λιστέρια» σε περίπου μισή ώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργάτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr, βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Μαρτίου, μια προφανώς ξεχασμένη κάρτα μηχανήματος επεξεργασίας και διάθεσης πόσιμου νερού, στην εγκατάσταση που βρίσκεται έναντι του Γυμνασίου Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Δήμαρχο Κύθνου κ. Σταμάτη Γαρδέρη και τον Αντιδήμαρχο Κέας κ. Στέφανο Βρεττό δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, στις 2 Απριλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ, με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ημέρα διεθνών φιλικών αγώνων η σημερινή, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μια εξ αυτών είναι το Ελλάδα – Αίγυπτος, απ' όπου προκύπτει πρόταση, ενώ ξεχωρίζουν επίσης τα ματς Ισπανία – Αργεντινή και Γερμανία – Βραζιλία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύλληψη αλλοδαπής για πλαστογραφία στη Θήρα Την 26-03-2018 το μεσημέρι, συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 29χρονη υπήκοος Γεωργίας γιατί στο πλαίσιο διαδικασίας έκδοσης διαβατηρίου για συγγενικό της πρόσωπο κατέθεσε πλαστές υπεύθυνες δηλώσεις. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στενότατη σχέση με το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναπτύξει τα Ελληνόπουλα. Οι γονείς παραδέχονται ότι τα παιδιά τους, αν και δεν επιτρέπεται, χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να έχουν συμπληρώσει καν το 13ο έτος της ηλικίας τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην μυροβόλο Χίο, τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου θα διεξαχθεί το 4ο Φεστιβάλ Χορών, στο νησί της Μαστίχας. Χορευτές από όλη την Ελλάδα θα έρθουν στην πανέμορφη Χίο να χορέψουν αντάμα και να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos