Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Μια όμορφη μουσική εκδήλωση με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαίου από τον Σύλλογο Γυναικών Πάρου «Αρηίς» στο χώρο του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΕΥΔ ΕΠ) ενέκρινε το σχέδιο πρόσκλησης που αφορά σε παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα, του τοπικού προγράμματος της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου, ΑΝΔΩ ΑΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κωνσταντίνου Μπιζά, στην κοινή επιστολή των Γιάννη Μαχαιρίδη, Μπενέτου Σπύρου, Παναγιώτη Κουνάκη και Άγγελου Ανανία, με την οποία γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην παραστούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα στη Σύρο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή (13/05) σήμερα, η στοιχηματική δράση κορυφώνεται καθώς φτάνουμε στο τέλος των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και κι εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια από αυτό του μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στις απειλές που δέχθηκε από μέλη του Ρουβίκωνα μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερους τους οκτώ συλληφθέντες της αναρχικής ομάδας για την εισβολή τους στο δημαρχείο της Τήνου αναφέρθηκε ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision ήρθε το Ισραήλ και η Netta με το τραγούδι «Toy».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ έκαναν στα Εξάρχεια άγνωστοι, με στόχο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι νέοι κανόνες για την προστασία της ιδιωτικότητας θα είναι οι αυστηρότεροι στον κόσμο και προβλέπουν βαριές ποινές για τις εταιρείες που θα τους παραβιάσουν

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κοντά στην πόλη Σίμλα, στα βόρεια της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυνάμεις ασφαλείας αναπτύχθηκαν σήμερα έξω από σταθμούς μετρό στην Αίγυπτο, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, μία ημέρα μετά τις διαμαρτυρίες που προκλήθηκαν από τις αυξήσεις στην έκδοση των εισιτηρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos