Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Η οροθεραπεία είναι το νέο trend στη Μύκονο που γεμίζει τις τσέπες των επιτήδειων με μαύρα χιλιάρικα, καθώς δεν υπάρχει ίχνος αστυνόμευσης - Τη χρυσή μπίζνα προμοτάρουν οι περίφημοι concierge που αλωνίζουν στο νησί και διοργανώνουν τα πριβέ πάρτυ με τον κωδικό «sex, drugs & rock ’n’ roll»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.N. 64, 56χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17 και 18-08-2018 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 56 ετών (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-08-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τρίτη συνεχόμενη φορά πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό event γεμάτο λάμψη ομορφιά και μουσική!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κωμική περσόνα που έχει δημιουργήσει τον καθιστά ως μια από τις πιο ιδιαίτερες και δημοφιλείς φιγούρες στον κόσμο του ελληνικού θεάματος των τελευταίων χρόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1 δις πάνω τα έσοδα από τον τουρισμό στο 1ο εξάμηνο - Οδεύουμε σε νέα ρεκόρ εσόδων και αφίξεων το 2018

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 82, 84, 89 και 90 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε τακτική συνεδρίαση, στις 24/8/2018, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 20.30΄, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας ζημιάς που παρουσιάστηκε στο δίκτυο ύδρευσης της Δ.Κ. Νάουσας, Δήμου Πάρου και προκειμένου να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατόν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού της Νάουσας, έως τις Κολυμπήθρες και τον Αμπελά, την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 και ώρα 09:00 έως 12:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το διήμερο (18-19 Αυγούστου 2018) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά δεκαπέντε αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos