Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - Psts.gr

"Πρέπει κανείς να καταβάλει κανονικά τις εισφορές του το 2019, κάθε μήνα, προκειμένου να αξιοποιήσει τα οφέλη της ρύθμισης"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου (ΣΠΑΖΝ) με τη συνεργασία του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ και την υποστήριξη του Ιδρύματος για την Ανάδειξη και Προστασία του Περιβάλλοντος στις Κυκλάδες (Cyclades Preservation Fund/CPF) διοργανώνουν επιμορφωτικές συναντήσεις, από κοινού με τα τοπικά λιμεναρχεία της Σύρου, της Πάρου και τη Νάξου, με στόχο την ενημέρωση των αρμόδιων λιμενικών αρχών, των αλιέων και λοιπών φορέων και την περαιτέρω ενίσχυση του Πανελληνίου Δικτύου Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του τζόκερ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, πραγματοποίησε ολιγόωρη επίσκεψη στην Πάρο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Yπάρχει δουλειά που έχει μισθό 11.500 ευρώ μηνιαίως, αλλά δεν βρίσκεται κάποιος να καλυφθεί η θέση;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το όραμα του Δήμου και της κοινωνίας της Κύθνου να μετατραπεί το νησί σε υπόδειγμα ολοκληρωμένης και έξυπνης διαχείρισης των φυσικών πόρων και υποδομών, με την υπογραφή της συμφωνίας χρηματοδότησης του έργου «Κύθνος – Έξυπνο Νησί».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μια επιτυχία του Δήμου Μυκόνου με την ένταξη προς χρηματοδότηση του έργου «Εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας για την προβολή του πολιτιστικού και τουριστικού αποθέματος της Μυκόνου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2014 – 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το SALONICA ELECTRONIX 2019, το μεγαλύτερο κλαδικό συνέδριο για τηλεόραση (επίγεια, δορυφορική, υβριδική), συστήματα ασφαλείας, δίκτυα, τηλεπικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό κ.α., το οποίο διεξήχθη στις 6 και 7 Απριλίου, στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές ακόμη πόλεις της χώρας, έχουν ήδη εξαγγελθεί από την ΟΛΜΕ συλλαλητήρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας του Κώστα Γαβρά, που έχει βασιστεί στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, με τον ομώνυμο τίτλο, Adults in the room.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos