Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει αύριο (18-02-2020) η χώρα και, πρωτίστως, η πρωτεύουσα, το κέντρο της οποίας θα μοιάζει απροσπέλαστο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής η ενίσχυση των δομών υγείας στα νησιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαφωνεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων «ΚΥΚΛΟΣ» στη πρόταση της Κ.Ε.Δ.Ε για αύξηση των τελών υπέρ ΟΤΑ (τέλη παρεπιδημούντων)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εγκεκριμένων αντισηπτικών, σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με σκοπό την πρόληψη κατά της διασποράς της γρίπης και τον περιορισμό της μετάδοσης λοιμώξεων μέσα στους σχολικούς χώρους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 13:39

Στη Νάξο και στην Πάρο ο Νίκος Συρμαλένιος

Τη Νάξο και την Πάρο επισκέφθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος το Σαββατοκύριακο 15 – 16/2.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα σήμερα (17/02), και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα έχει λίγες αλλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και πάλι αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι Διαδρομές στη Μάρπησσα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 13:23

Θανατηφόρο τροχαίο 16-02-2020 στην Κω

Ι.Χ.Ε. αυτ/το οδηγούμενο από 49χρονο, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 70χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανωτέρω ποδηλάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεση σχέση με την εμφάνιση του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα, έχει ο υποθυρεοειδισμός ( όταν ο αδέναςδεν παράγει αρκετή θυρεοειδή ορμόνη)σύμφωνα με επιστημονική μελέτη στο Ιατρικό Κολέγιο και Γενικό Νοσοκομείο Smt.Kashibai Navale στην Ινδία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos