×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Κυριακή, 12 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11/5 η χοροεσπερίδα αλληλεγγύης που διοργάνωσε το super market "Βιδάλης" τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 12 Μαϊος 2013 17:23

Ο Ολυμπιακός Σύρου τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός Σύρου είναι η πρωταθλήτρια ομάδα παίδων στις Κυκλάδες

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ήττα 56-40 από την ΑΓΕ Χαλκίδας (την ομάδα που πήρε και το εισιτήριο για το Final Six)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου εκδήλωση για τη "Γιορτή της Μητέρας".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 11-5-2013/13.00 στην επ. οδό Φηρά – Πύργος Θήρας, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλάγια με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θρυλικό βρετανικό ηλεκτροπόπ συγκρότημα, οι Depeche Mode, κατέκτησαν το ελληνικό κοινό σε μία συναυλία που δικαίως οι θεατές αποκάλεσαν μουσικό γεγονός της χρόνιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δρακόντειο νόμο με αυστηρές ποινές για περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής και «ξεπλύματος μαύρου χρήματος» προωθεί το οικονομικό επιτελείο, με στόχο να έχει οριστικοποιηθεί ως προς τις διατάξεις του και να ψηφιστεί μέσα στον Ιούνιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπεγράφη η απόφαση για την επιστράτευση από τον πρωθυπουργό, η οποία τυπώθηκε για να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Συλλαλητήριο την Δευτέρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της αστυνομίας στα Ιωάννινα, για τη σύλληψη άγνωστου που χθες το βράδυ σκότωσε ένα ζευγάρι στα Κτίσματα Πωγωνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos