Δευτέρα, 13 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Η ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου πραγματοποίησε σήμερα 13/05/2013 μαζικότατη Γενική Συνέλευση με συμμετοχή άνω του 70% της δύναμής της, με θέμα την εισήγηση της ΟΛΜΕ για απεργία διαρκείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Νίκος Συρμαλένιος και Θοδωρής Δρίτσας κατέθεσαν στη Βουλή ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων σχετικά με το ναυάγιο του SEA DIAMOND και τις μελέτες ΕΛΚΕΘΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δεύτερη θέση στα κορίτσια, την παραμονή της στην Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκο πρωτάθλημα εξασφάλισε η αθλήτρια του Ν.Ο.Π. Γκόκα Αικατερίνη ενώ η Μαλατέστα Πωλίνα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αφορμή για τις παρακάτω σκέψεις στάθηκε η επίσκεψή μου στην έκθεση μοντελισμού από την παγκόσμια ναυτική και αεροπορική ιστορία, στην αίθουσα τέχνης «Άγιος Αθανάσιος» στη Νάουσα.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Προσέκρουσε, βραδινές ώρες χθες, Κυριακή 12 Μαίου 2013, το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΝΑΞΟΣ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 10275 στην προβλήτα, κατά την διαδικασία χειρισμών πρόσδεσής του στο λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαιρετισμός Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση στην παρουσίαση των νέων προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού και άλλων παροχών της «Αγροτικής Εστίας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εισαγγελία Πολυγύρου οδηγούνται οι τρεις διαδηλώτριες από τη βορειοανατολική Χαλκιδική,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «επικίνδυνη» την κυβέρνηση με αφορμή τη στάση της έναντι των καθηγητών και σημείωσε ότι «πρώτο θύμα Μνημονίου είναι η δημοκρατία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα στη Βρετανία δείχνει πως το 20% όσων χρησιμοποιούν «πειρατικό» υλικό ξοδεύει έως και 300% περισσότερα χρήματα από τους απόλυτα νόμιμους χρήστες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos