×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 - Psts.gr
Δείτε αναλυτικά τους επιτυχόντες από Πάρο και Κυκλάδες στους παρακάτω πίνακες.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα με θέμα την Γαλάζια Ανάπτυξη στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο διοργάνωσε το πρωί της Παρασκευής, 30 Αυγούστου 2013, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίζει από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, Ντίνα, ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κλιντ Ιστγουντ, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκκληση στους πολίτες που έχουν αυθαίρετο κτίσμα ή κάποια αυθαιρεσία σε νόμιμο κτίσμα να το δηλώσουν, σύμφωνα με τη νέα υπουργική απόφαση, απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης καθώς ξεκινά από την Δευτέρα η λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος στη βάση του νόμου 4178.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικαιροποιείται ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών, αν και ο κίνδυνος εκτιμάται χαμηλός έως και απίθανος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Ανακριτή Αθηνών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα δικαστήρια θα επιλυθεί τελικά η υπόθεση που αφορά το αίτημα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για την παροχή δεδομένων των χρηστών του διαδικτύο, ανακοίνωσε χθες η εταιρεία πληροφορικής Microsoft, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση αποδείχθηκαν άκαρπες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 12:26

Διακομιδή 17χρονου από Νάξο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos