Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Μην πετάτε λοιπόν τίποτα! Ερχόμαστε στο χώρο σας και εκτιμούμε τα παλιά σας πράγματα αναλαμβάνοντας και τη μεταφορά τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκπληκτοι οι τουρίστες που βρέθηκαν να περπατούν αμέριμνοι σε σοκάκι της Νάουσας, έτρεχαν να ανέβουν τα σκαλιά σε εισόδους σπιτιών ή καταστημάτων, προκειμένου να αποφύγουν να παρασυρθούν από τις ρόδες τροχοφόρων...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήπως ήρθε χρόνου καιρός για να καταλάβουμε εδώ οι Ναουσαίοι τι τέλος πάντων συμβαίνει με την λειτουργία των νόμων σχετικά με τις καταπατήσεις των παραλληλιών!;;

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Εβδομάδα καθοριστικών εξελίξεων για το μέλλον του Νεωρίου χαρακτηρίζει την εβδομάδα που διανύουμε με σημερινό μήνυμά του προς πολλούς αποδέκτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη χθες (17.06.2015) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 18η του μηνός Ιουνίου του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, τη ΚΔΕΠΑΠ και την Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου, καθώς και η Ενορία Τιμίου Προδρόμου, σας προσκαλούν «στο πανηγύρι του χωριού, του Άϊ-Γιάννη του Κλήδονα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος, μιια συμφωνία με τους τρεις θεσμούς είναι εφικτή, αρκεί να δείξει θέληση και η Ελλάδα, δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ στην ομιλία της στη γερμανική βουλή, επισημαίνοντας ότι στόχος της Γερμανίας είναι να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αλλά και η χώρα μας θα πρέπει να προχωρήσει αποφασιστικά στην εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, όπως υπογράμμισε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις τελευταίες ευκαιρίες για να συνταξιοδοτηθούν πριν από το 62ο έτος µπορούν να αξιοποιήσουν περίπου 100.000 ασφαλισµένοι που συµπληρώνουν 35ετία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικείες, αγαπημένες αισθήσεις σε περιβάλλουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos