Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Μια σημαντική ημερίδα ενημέρωσης για την Ανακύκλωση και την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σίφνου σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Σίφνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και μέλος των Τομέων Κοινοβουλευτικού Εργου Αιγαίου και Πολιτισμού Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε το νησί της Πάρου και παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Τοπικής Πάρου - Αντιπάρου την Κυριακή 23 Οκτωμβρίου με θέμα Παιδεία και Νησιωτικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται σήμερα το πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, με την 8η αγωνιστική της Σούπερλιγκ να ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Βέροια – Παναθηναϊκός.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στη Ρόδο η 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020. Κοινή διαπίστωση όλων των μελών ήταν ότι το Πρόγραμμα, 1 χρόνο μετά την ουσιαστική έναρξη εφαρμογής του, παρουσιάσει σημαντική πρόοδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σαββάτο 22 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «Πάνδροσος» στην Παροικία, Hμερίδα Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2016 ως Έτος Ανακύκλωσης για τον Δήμο Πάρου. Διοργανωτές της επιτυχημένης ημερίδας ήταν ο Δήμος Πάρου και ο ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ.ΠΑ και τελούσε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.ΑΝ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου και η Sea Medical Health Clinic σας ενημερώνουν πως η δωρεάν εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας σε όλες τις γυναίκες της Μυκόνου κ των γειτονικών νησιών, λόγω της μεγάλης συμμετοχής παρατείνεται εκ νέου, έως τις 12 Νοεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 41, 46 ετών και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31, 41 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξωγήινοι, τεράστια αποθέματα μεθανίου που απελευθερώνονται με σεισμικές δονήσεις και υποβρύχιες εκρήξεις είναι μόνο μερικές από τις απαντήσεις που έχουν δοθεί σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos