Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 13:48

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Μύκονο

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος, στην περιοχή “ΓΥΑΛΟΣ” ν. Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Μεγάλος Διαγωνισμός του Islands e – media με δώρο ψώνια αξίας 400 ευρώ από τα super markets SYN. KA και Βιδάλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 13:15

Με τα γκολ σε Μάντσεστερ και Μπρίστολ

Αρκετά "πλούσιο" είναι το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου, καθώς εμπεριέχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία και Πορτογαλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λόγω πένθους για την απώλεια του αειμνήστου εν ενεργεία Δημάρχου Σίμου Ορφανού δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τούρκος συγκυβερνήτης αποχώρησε με δάκρυα από το αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τζον Μακ'Αφι, ιδρυτής της διάσημης ομώνυμης εταιρείας κυβερνοασφάλειας και λογισμικού κατά των ιών McAfee, δήλωσε ότι ο λογαριασμός του στο Twitter παραβιάσθηκε από χάκερ και χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση λιγότερο γνωστών κρυπτο-νομισμάτων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε στο πρωτοχρονιάτικο ευχητήριο μήνυμά του στον Σύρο ομόλογό του Μπασάρ αλ Άσαντ πως η Ρωσία θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της Συρίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι ύποπτο για λαθρεμπόριο πετρελαίου στη Βόρεια Κορέα - Το Πεκίνο αποκρούει τις κατηγορίες για συνεργασία από τον Ντόναλντ Τραμπ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos