Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Νέο δρομολόγιο για Κυκλάδςς με το Νήσος Σάμος από 31 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι ήταν από τους τυχερούς αλλά και προνοητικούς και έκλεισαν έως την 1η Μαρτίου 2017, θέση με πτήση της Olympic Air για να ταξιδέψουν από και προς Πάρο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επωφελήθηκαν σίγουρα από την μεγάλη προσφορά χαμηλού κόστους του αεροπορικού εισιτηρίου στο ελάχιστο ποσό των 19 ευρώ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 03/03/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.15

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι πια και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το ταχίνι, ο σησαμοπολτός, εκτός από ένα τρόφιμο με ιδιαίτερη και πλούσια γεύση, είναι και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που επιδρούν ευεργετικά στον οργανισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασικές ιατρικές ειδικότητες και ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, λείπουν από το νοσοκομείο Σαντορίνης, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την σημαντική συμμετοχή 101 μελών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2017 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε χθες στην Αθήνα με αντικείμενο την εναρμόνιση του θεσμικού πλαισίου της ελληνικής νομοθεσίας με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή, προκειμένου να υλοποιηθεί η μεγάλη επενδυτική πρόταση των Αμερικανών παραγωγών του HOLLYWOOD για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών studios στη Σύρο, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοτική Επιτροπή για τις Ανεμογεννήτριες συνεδρίασε σήμερα 01/03/2017, στο Δημαρχείο Πάρου και με ομόφωνη απόφασή της ενέκρινε τη σύσταση Επιτροπής Αγώνα για τις Ανεμογεννήτριες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση του Κόμματος μας σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα νησιά μας. Παρά την ύπαρξη τίτλου στο αρχείο «ΚΚΕ 27-2-17 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ» , του λογότυπου του Κόμματος στο κείμενο, παρά την υπογραφή του από την Κομματική Οργάνωση Πάρου, ηλεκτρονικό μέσο του νησιού μας, δημοσίευσε αυτήν την ανακοίνωση αντικαθιστώντας το λογότυπο του ΚΚΕ με αυτό της Λαϊκής Συσπείρωσης και απέδωσε σε αυτή την ανακοίνωση. Ο στόχος της «επιχειρούμενης σύγχυσης» προφανής, αφού κάποιοι φαίνεται «πονάνε πολύ» από τη θερμή υποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ για το θέμα των ανεμογεννητριών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους κατόχους οικόσιτων πτηνών ότι λόγω του αυξημένου κινδύνου μετάδοσης του ιού της γρίπης των πτηνών από άγρια υδρόβια πτηνά, υποχρεούνται να διατηρούν τα πτηνά ιδιοκτησίας τους σε χώρους με μέτρα αποτρεπτικά της επαφής τους με μεταναστευτικά είδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos