Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Την 09-03-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 48χρονος ημεδαπός και -4- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 24 έως 37 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 16 Μαρτίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.00 μ.μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυναμικό παρόν δίνει και φέτος η Σαντορίνη στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου ΙΤΒ 2017, το διάστημα 08-12 Μαρτίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιιπάρου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 13η του μηνός Μαρτίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 14η Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο εκθεσιακό «δίδυμο» Detrop - Oenos, που διοργανώθηκε από την ΔΕΘ-Helexpo, από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης συμμετείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενεργοποιείται ο ηλεκτρονικός «ανιχνευτής» φοροφυγάδων που μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης στοιχείων θα αποκαλύπτει εντός 24 ωρών φορολογούμενους με αποκλίσεις τραπεζικών καταθέσεων και δηλωθέντων εισοδημάτων, δηλαδή με αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμα βήμα έκαναν αμερικανοί ερευνητές γύρω από την τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων και ρομπότ, αναπτύσσοντας μια συσκευή που διαβάζει το μυαλό και επιτρέπει στους ανθρώπους να διορθώνουν αμέσως τα λάθη ενός ρομπότ μόνο με τα εγκεφαλικά κύματά τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos