Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Γεμάτο και το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, με αποτέλεσμα να μη δυσκολευτούμε να καταλήξουμε σε τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών από Σουπερλίγκ, Πριμέρα Ντιβισιόν και Αυστρία. Δε λείπει, βέβαια, και η μπασκετική πρόταση που μας έρχεται από το ισπανικό clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάρου-Αντιπάρου «Π.Καλλιέρος» σας προσκαλεί στην προβολή του νέου ντοκιμαντέρ του Άρη  ατζηστεφάνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια χθεσινού (10-03-2017) Δελτίου Τύπου σχετικά με σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του 58χρονου ημεδαπού, όπου παρουσία ευαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -15- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -3- ναρκωτικά χάπια, -4- μαχαίρια, -14- σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων και -49- κροτίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κύριε υπουργέ. Σας ζητά ο κύριος πρωθυπουργός μέσα». Ο υπάλληλος της Βουλής είχε βγει τρέχοντας από την αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου για να ζητήσει από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να επιστρέψει μέσα. Εκείνη την ημέρα ο υπουργός Οικονομικών κινούνταν διαρκώς εντός κι εκτός της συνεδρίασης του οργάνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Facebook ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ [saferinternet4kids.gr] – μια διαδικτυακή πλατφόρμα για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς που δίνει έμφαση στην προστασία των παιδιών από τους κινδύνους που ενέχει ο ψηφιακός κόσμος- για την προώθηση της πρωτοβουλίας «Σκεφτείτε Καλά Πριν Κοινοποιήσετε» στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Οι τουρκικές αρχές απείλησαν δημοσίως με κυρώσεις. Αυτό καθιστά αδύνατη την αναζήτηση μιας λογικής λύσης», ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωση που εξέδωσε. «Γι' αυτό η Ολλανδία έκανε γνωστό πως ανακαλεί τα δικαιώματα προσγείωσης» του αεροπλάνου του τούρκου υπουργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos