Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετέχει στον διεθνή αγώνα “Athens Eurolymp Week 2017”, στον οποίο αγωνίζονται σκάφη όλων των ολυμπιακών κατηγοριών, καθώς και των κατηγοριών ανάπτυξης.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ξίδι είναι αποτελεί έναν πολύ καλό σύμμαχο όσων προσπαθούν να χάσουν βάρος αλλά σύμφωνα με μελέτες δεν είναι μόνο αυτό το όφελός του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τροχιά απογείωσης βρίσκονται οι αφίξεις τουριστών το 2017, όπως τόνισε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε διεθνή μέσα και όλα δείχνουν ότι ο ελληνικός τουρισμός βαδίζει προς την κατάρριψη ακόμη ενός ρεκόρ. Εκτιμάται ότι το 2016 οι διεθνείς αφίξεις άγγιξαν μαζί με την κρουαζιέρα τα 28 εκατ. στην Ελλάδα, ενώ φέτος όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσουν τα 30 εκατ. !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 17η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ) διοργανώνει το 44ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, την πανέμορφη και εύκολα προσβάσιμη Νάξο, από 10 έως 13 Μαΐου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι προοπτικές οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης της Πάρου συνδέονται άμεσα με τη σωστή λειτουργία του Λιμανιού της Παροικιάς, για τον λόγο αυτό, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου προχωρά στην επισκευή του κεντρικού προβλήτα του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την επιστολή της Προέδρου του Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου «Σκόπας ο Πάριος» και τα σκωπτικά σχόλια που αναφέρονται σε αυτήν, για την διαχείριση του θέματος που τέθηκε προς συζήτηση στην Δημοτική μας Κοινότητα την 6.03.2017 με «τίτλο κατοχύρωση και συνέχιση των εθίμων των Αναπαραστάσεων της Μ. Παρασκευής και της Γιορτής της Αγάπης την Κυριακή του Πάσχα».
Παραθέτουμε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Πάρου, στις 17.03.2017, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 13.00΄. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 17η Μαρτίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το πρόγραμμα της σημερινής Δευτέρας, όπου υπάρχει δράση σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και τη «δικιά» μας Σούπερ Λιγκ. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά το μεγάλο ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας, όπως επίσης και παιχνίδια σε Ολλανδία, Ρωσία και Ρουμανία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos