Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Αισιόδοξος ότι η Ολλανδία θα καταφέρει να δημιουργήσει μια σταθερή κυβέρνηση που θα αναλάβει να κυβερνήσει τη χώρα με σταθερότητα εμφανίστηκε ο μεγάλος, όπως όλα δείχνουν, νικητής των Ολλανδικών εκλογών Μαρκ Ρούτε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερα θετικά είναι μέχρι τώρα τα αποτελέσματα από την παρουσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ 2017 (14 - 16 Μαρτίου) στη Ρωσία. Στη Μόσχα βρίσκονται ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης, οι οποίοι, τις δύο πρώτες ημέρες της έκθεσης, πραγματοποίησαν σειρά επαφών για την προώθηση και ανάδειξη της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι εύκολο σήμερα κάποιοι να παριστάνουν τους μετά Χριστόν προφήτες... 9 χρόνια πριν όμως, όπως θα δείτε σε 2 βίντεο – ντοκουμέντα, οι λόφοι των Καμαρών «οργώνονταν» για να «υποδεχτούν» ανεμογεννήτριες ενώ παράλληλα, εκτεταμένες χωματουργικές εργασίες με διάνοιξη «χωμάτινων» λεωφόρων και συνεπακόλουθη καταστροφή μοναδικών πολιτισμικών και γεωλογικών μνημείων βρίσκονταν σε εξέλιξη (1/12/2009).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει από την πρώτη στιγμή τις προσπάθειες των Δήμων , των φορέων και των νησιωτικών κοινωνιών, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, για την εγκατάσταση αιολικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε Νάξο, Πάρο, Τήνο και Άνδρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Blue Star Paros και το Blue Star Naxos της Blue Star Ferries είναι προγραμματισμένο να αλλάξουν αμοιβαία μεταξύ τους δρομολόγια το μεσημέρι του Σαββάτου της 25ης Μαρτίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΟΑΕΔ θα προχωρήσει στην προκήρυξη της Β΄φάσης του προγράμματος εργασιακής εμπειρίας, όπου 6.000 ωφελούμενοι θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Sky Express, προσφέρει σε όλες τις πτήσεις της, ως τη Παρασκευή 7 Απριλίου θέσεις στα δρομολόγια από και προς ΑΘήνα Σύρο, Νάξο και Κύθηρα με ναύλο από 25€

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο. ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι ο τελικός κυπέλλου Κυκλάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 12:00 στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δήμος Πάρου έλαβε δυναμικά μέρος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ 2017 στο Βερολίνο, η οποία πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Berlin ExpoCenter City κατά το διάστημα 8-12 Μαρτίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου με την αξιοποίηση ενός κονδυλίου 73.800 € προχώρησε με επιτυχία σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων του νησιού μας, παρέχοντας μία σειρά κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos