Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Το λίπος στην κοιλιά είναι το πιο επίμονο συγκριτικά με τα άλλα σημεία του σώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χώρο της θαλάσσιας αναψυχής με υψηλού επιπέδου τουρισμό κρουαζιέρας, φαίνεται να κατακτά, μετά από πολλές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, η Πάρος, καθώς τα στοιχεία του προγράμματος αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στο νησί (MELTEMI TRAVEL) για το καλοκαίρι του 2017, είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη βιαστείτε να κρύψετε κασκόλ και μπουφάν, γιατί... σύμφωνα με τα μοντέλα πρόβλεψης αμερικάνικων προδιαγραφών CFS ο φετινός οβελίας θα ψηθεί με καιρό άστατο και αρκετά κρύο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστεία με την απειλή όπλου σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα εκδοτήρια εισιτηρίων γνωστής εταιρείας στην Πύλη Ε7 του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να συλλέγει βραβεία και διακρίσεις, στις μεγάλες, διεθνείς τουριστικές εκθέσεις όπου συμμετέχει, αποδεικνύοντας ότι τα νησιά μας κυριαρχούν στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, αναπτύσσοντας συνεχώς τη δυναμική τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου πιστή στην υπόσχεσή της να είναι κοντά αλλά και μέσα στην κοινωνία ξεκίνησε μια σειρά δράσεων που στόχο είχαν και έχουν την καλύτερη λειτουργία των σχολείων μας προκειμένου να αναβαθμιστεί το αγαθό που λέγεται παιδεία. Γι’αυτό το λόγο μερίμνησε μέσω χορηγιών να εξοπλιστούν κάποια από τα σχολεία μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, χθες,  παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίοι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων: “Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι παντού”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι επαναληπτικοί για τους "16" του Γιουρόπα Λιγκ πρωταγωνιστούν στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι και μας "χαρίζουν" τριάδα επιλογών. Φυσικά, δε λείπει και η μπασκετική πρόταση, που μας έρχεται από το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση για την απρόσκοπτη συνέχιση παροχής υπηρεσιών σε 25 παιδιά με αναπηρία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos