Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ της Πόλης ΤΗΝΟΥ Απο Φούρνο «ΣΠΙΤΙΚΟ» προς Ταχυδρομείο και Πασακρωτήρι και στις οδούς 25η Μαρτίου-Καζανόβα- Παλαμάρη- Καποδιστρίου-Μητροπολίτου Χαλκίδος- Δήλου- Λεωφόρου Αγκάλης-Παναιτίου Ναυάρχου- Αλαβάνου- Παραλιακή από Πολυμέρειο εως Πασακρωτήρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 21/03/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο James Beard Foundation της Νέας Υόρκης, παρουσιάστηκε η Αιγαιακή Γαστρονομία και Διατροφή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν εντοπιστεί δέκα νεκρές, αποκεφαλισμένες, θαλάσσιες χελώνες στην περιοχή της Νάξου, όπως έκανε γνωστό η οργάνωση ΑΡΧΕΛΩΝ, μετά από πληροφορίες από το Λιμεναρχείο και από τον Σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα θεματα της συνεδρίασης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

-Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα νησιά της Περιφέρειας και στην Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώνει η νησιωτικότητα, την εξαίρεση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τις προϋποθέσεις που τίθενται για την πιστοποίηση των ψεκαστικών μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν κατά την πραγματοποίηση των ψεκασμών δακοκτονίας, ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα & Γαστρονομίας, κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγουν οι ανεμογεννήτριες βιομηχανικού τύπου είναι ασταθής και δεν θεωρείται αξιόπιστη. Είναι δε σαφές ότι δεν είναι ικανή να αντικαταστήσει τα ορυκτά καύσιμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς αναστολή και 5 χρόνια στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων καταδικάστηκαν ερήμην σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του από δικαστήριο της Πάτρας, με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 21η Μαρτίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos