Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν μια γυναίκα και το μικρό σκυλάκι της, στην μέση του δρόμου, όταν ασυνόδευτος σκύλος τους δάγκωσε...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτωτική τάση συνεχίζει να παρουσιάζει η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), από την αρχή της φετινής περιόδου γρίπης, μέχρι και 12 Μαρτίου, έχουν καταγραφεί συνολικά 84 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη και μόνο το 21,4 % ήταν εμβολιασμένοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο βίντεο – ντοκουμέντα που καταγράφηκαν αρκετά χρόνια πριν, όταν τέσσερις μόνο ανεμογεννήτριες εγκαταστάθηκαν στο λόφο Ανεφανή στις Καμάρες Πάρου, δίνουν μια δυσάρεστη πρόγευση του τι θα συμβεί σε ολόκληρο το νησί όταν δεκάδες ανεμογεννήτριες, μεγαλύτερες, και τριπλάσιας ισχύος, εγκατασταθούν διάσπαρτες σε ολόκληρη την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 7 Ιουνίου 2017 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση της κακοποίησης τριών αγελάδων από τον ιδιοκτήτης τους ο οποίος τις βασάνιζε καθώς στις 17 Ιανουαρίου 2016 η Μαρία Ραγκούση, γνωστή για το φιλοζωικό της έργο στο νησί, τον είδε να τις συνοδεύει με το αγροτικό του αυτοκίνητο στην περιοχή της Χρυσής Ακτής στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή και θλίψη για την εκτέλεση της μεσογειακής φώκιας που είχε γίνει μασκότ του νησιού. Βρέθηκε νεκρή στην Ίο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα και οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχουν πολλά και προφανή οφέλη. Όμως οι ακριβείς πιθανές βλάβες είναι ακόμα απροσδιόριστες, τα ερωτήματα είναι πολλά και δικαιολογημένα επικρατεί έντονος προβληματισμός, τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στους πολίτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Πλούσιο" το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Να αξιοποιήσει τη δύναμη της κινηματογραφικής εικόνας, του πιο ισχυρού μέσου προώθησης ενός τουριστικού προορισμού διεθνώς, επιδιώκει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνεχίζει τις επαφές της στο εξωτερικό, ανταποκρινόμενη στη μεγάλη πρόκληση για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών στούντιο στη Σύρο, που θα βάλουν τη χώρα στο χάρτη του κινηματογραφικού τουρισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε χθες η 24η Διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ, στη Μόσχα, στην οποία δυναμική παρουσία είχε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos