Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Έπειτα από έξι αλλεπάλληλα Τζακ-Ποτ, οι παίκτες του Τζόκερ διεκδικούσαν το ποσό των 3.095.659,02 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι η ζάχαρη προκαλεί την αύξηση βάρους αλλά δεν είναι μόνο αυτή η επίπτωση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες Α.Ο Σύρου και Πανναξιακό τα είχε όλα!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χρήστος Καλλίας το είπε και το έκανε: Κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα 5 χιλιόμετρα των Αντρών στο πλαίσιο των αγώνων του ημιμαραθωνίου της Αθήνας και μάλιστα με νέο ρεκόρ διαδρομής. Ο Χρήστος σημείωσε 15.30 και τερμάτισε σαράντα δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο νικητή επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ


Στον διεθνή αγώνα ATHENS EUROLYMP WEEK 2017 που διοργανώθηκε από 10-12 Μαρτίου συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου με τριπλή αποστολή και συνολικά 15 αθλητές στις κατηγορίες OPTIMIST, 420 και Laser STD.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια πολυμελής επιστημονική ομάδα, πλήρως καταρτισμένη, με επικεφαλής την Καθηγήτρια του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκη Ευελπίδου, πρόκειται να επισκεφτεί τη Νάξο, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, με ακρωνύμιο LANDCARE.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ανάπτυξη της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού αποτελεί στρατηγική επιλογή και προτεραιότητα για την Ελλάδα και τον τουρισμό της, βεβαιώνει η υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, η οποία εκπροσώπησε, μαζί με αρμόδιους παράγοντες, την Ελλάδα στη Διεθνή Εκθεση Κρουαζιέρας, SeaTrade που άρχισε την Τρίτη και τελείωσε χθες Παρασκευή, στο Φορτ Λότερντέιλ της Φλόριδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Πρωινές ώρες της 17/03/2017, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ίου, εντόπισαν στα πλαίσια περιπολίας, στην περιοχή «ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΟΤΗ» ν. Ίου μία νεκρή μεσογειακή φώκια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 25χρονος να παραλαμβάνει από μεταφορική εταιρεία δέμα για λογαριασμό του 28χρονου, ο οποίος και σύμφωνα με τα παραστατικά αποστολής ήταν ο παραλήπτης του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos