Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., για ακυβερνησία του Τ/Χ σκάφους ''ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΝΤΑΛΤΟΝ'' Λ.Ρ. 10383, λόγω μηχανικής βλάβης του, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν.Μακρονήσου, με έναν επιβαίνοντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 24χρονο παριανής καταγωγής αγόρι που μάγεψε κοινό και coaches στο talent show «THE VOICE», διαγωνίζεται απόψε στον τελικό, διεκδικώντας τη θέση του νικητή ανάμεσα σε οκτώ φιναλίστ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα 'Ιου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ – Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53, 81χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τις μεγάλες προσφορές μειωμένων τιμών που προσφέρει η εταιρεία Hellenic Seaways στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Πάρο και προς τις υπόλοιπες Κυκλάδες, με ταχύπλοα ή συμβατικά πλοία, το ταξίδι στους μικρούς παραδείσους του Αιγαίου γίνεται ακόμη πιο προσιτό και απολαυστικό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 23% διαμορφώθηκε το επίπεδο της ανεργίας στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2016, σταθερό σε σχέση με τον Οκτώβριο σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη (02.03.2017). Η Ελλάδα έχει ξανά το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε μια επίπεδη και σφιχτή κοιλιά ξέρετε ότι είναι πραγματικά δύσκολο να το πετύχετε, αφού η κοιλιακή περιοχή είναι η πιο προβληματική στην απώλεια βάρους. Όλοι ονειρεύονται σφιχτούς κοιλιακούς μυς, αλλά σε κανέναν δεν αρέσουν οι ασκήσεις κοιλιακών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπουδαία η σημερινή ημέρα για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στη ρεβάνς του Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 01-03-2017 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι το χρονικό διάστημα από 24 έως 25-02-2017 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Φίλοι της Πάρου (ΦτΠ), είναι υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που σέβονται το περιβάλλον και εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμα την ενεργειακή απεξάρτηση της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα θετικοί σε νέες τεχνολογίες, που τους επιτρέπουν να κάνουν τις αγορές και τις πληρωμές πιο γρήγορα, εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι σήμερα οι καταναλωτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos