Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου, εκδόθηκε από το σώμα παμψηφεί, ψήφισμα εναντίον της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Το πολύτιμο, ανθρωπιστικό έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) αποτελεί μια όαση προσφοράς και αλληλεγγύης στον πάσχοντα συνάνθρωπο στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου, εκδόθηκε από το σώμα παμψηφεί, ψήφισμα εναντίον της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί της Πάρου. Υπενθυμίζουμε ότι το απόλυτα ομόφωνο ψήφισμα, εκδόθηκε κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Καμαρών ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής του Συλλόγου στο Συμβούλιο της Επικρατείας η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναρτήθηκαν, σήμερα, στο site του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και αποκλειόμενων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Σας γνωρίζουμε ότι η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου στα πλαίσια των κοινωνικών της Δράσεων αποφάσισε (Πράξη 17/16.03.2017) να κάνει Διαδικτυακή εκστρατεία Ανάπλασης του Κέντρου Υγείας Πάρου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οργάνωση και λειτουργία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου με ελάχιστο κόστος συνδρομής 2 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συνδυασμός δυο συστατικών που περιέχονται στις τροφές, της σουλφοραφάνης και του σελήνιου, έχει προστατευτική δράση έναντι του καρκίνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το Ε/Γ-Ο/Γ "Παναγία Τήνου", με το "Παντοκράτωρ" να το ρυμουλκεί στα διαλυτήρια της Αλιαγά στη Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Από 31 Μαρτίου το ανακαινισμένο και πολυτελές Νήσος Σάμος σαλπάρει από Πειραιά προς Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοινώνει τα νησιά τα οποία θα διοργανώσουν Final Four τριών μεγάλων κατηγοριών!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων των νησιών της, πρόκειται να συμμετάσχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Μαΐου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos