Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Με τη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν το Σάββατο το πρωί οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βραδιά της 25ης Μαρτίου στην Πάρο ήταν όμορφη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αμοργού στο λιμένα της Νάξου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53 59χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέφρενο, αυθόρμητο, παραδοσιακό γλέντι μετά την παρέλαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πανηγυρικό κλίμα και με τις δέουσες τιμές, γιορτάστηκε στην Πάρο η ιστορική επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821. Το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου, τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, παρουσία πλήθους κόσμου, τοπικών φορέων και αρχών. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη μαρίνα της Νάουσας Πάρου, «βούτηξε» στη θάλασσα το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Μαρτίου. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια «χτυπάνε» και ειδικά στις άμαθες μαθήτριες που καλούνται να κάνουν παρέλαση φορώντας τα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέφρενο, αυθόρμητο, παραδοσιακό γλέντι μετά την παρέλαση..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιερωμένο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη σημαντικότερη εθνική επέτειο της χώρας που γέννησε την ανεξαρτησία της, είναι το doodle με το οποίο η Google τιμά την 25η Μαρτίου και την Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικές στιγμές τόσο για τον Ελληνισμό όσο και την εκκλησία εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί, ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην Ερμούπολη της Σύρου με δύο Ιερείς να δίνουν το σωστό παράδειγμα, παρελαύνοντας, γεμίζοντας Εθνική Υπερηφάνεια όλους του Έλληνες και κυρίως τους Συριανούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos