Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Πτωτική τάση παρουσιάζει η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα, όπως και οι επισκέψεις σε γιατρό για γριπώδη συνδρομή, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τρεις κατηγορίες, στους άντρες, στις γυναίκες και στους παίδες συμμετέχει με πλήρεις ομάδες ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται στα Τρίκαλα την Κυριακή.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω δυσκολιών φoρτoεκφόρτωσης στα ενδιάμεσα λιμάνια και καθυστερημένου κατάπλου στο λιμένα του Πειραιά, το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ σήμερα 03/03/2017 αναμένεται να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο και την επιστροφή απο Ρόδο 05/03/2017 ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωσή μας, με απόφαση της Δ/νσης Δασών Κυκλάδων έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο Δασικοί Χάρτες, οι οποίοι μεταξύ άλλων νησιών περιλαμβάνουν και τη Σίφνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-03-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -4- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31 έως 56 ετών και 60χρονος ημεδαπός γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερα ελκυστικό το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι παιχνίδια. Τα πέντε από αυτά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και το ένα από το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με χαρά ανακοινώνουμε τα νησιά τα οποία θα διοργανώσουν Final Four τριών μεγάλων κατηγοριών!
Πιο συγκεκριμένα:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ύστερα από ερωτήματα που μας έγιναν, σας ενημερώνουμε ότι η ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 02.11.2016 δεν συμμετέχει ως σωματείο στην συνδιαχείριση ούτε στην διοργάνωση των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο «Σπίτι του Δασκάλου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos