Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησαν την άμεση ανάκληση / απόσυρση της...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την παρουσία του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και πλήθους φίλων και μελών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 4 Μαρτίου, το βράδυ, η πολιτική εκδήλωση της ΝΔ στη Νάξο για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ευκαιρία του προσεχούς εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Σύρου οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μαντώ Μαυρογένους – η Ηρωίδα – η Γυναίκα – η Μυκονιάτισσα» την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ. στο Θέατρο Απόλλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πετσέτες του μπάνιου και κυρίως όσες χρησιμοποιούμε για να σκουπίσουμε τα χέρια και το πρόσωπό μας δεν πλένονται από όλους όσο συχνά θα έπρεπε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταλαντούχος, βραβευμένος, ευρηματικός και ανατρεπτικός, ο παριανός καλλιτέχνης STAN, ο δικός μας Στράτος Αντιπαριώτης, ταράζει και πάλι τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας με το νέο του τραγούδι «Τώρα λείπω».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, η ομάδα της καρδιάς μας, για μια ακόμη φορά, μάς κάνει υπερήφανους για την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι αθλήτριές μας αποτελούν άξιες πρέσβειρες του τόπου μας, προβάλλοντας επάξια το νησί μας σε όλη την Ελλάδα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πληθώρα αγώνων μας προσφέρει το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι κι έτσι δε δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε σε τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών από Σουπερλίγκ, Ισπανία και Δανία. Φυσικά, δε λείπει και η πρόταση από το μπασκετικό κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος επτά αστυνομικών, που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για δύο Αξιωματικούς, τρεις χαμηλόβαθμους αστυνομικούς και δύο Ειδικούς Φρουρούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos