Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοιμάστε με τα εσώρουχα; Κακώς! Η γυναικολόγος, καθηγήτρια Οκτάβια Κάνον, αποκαλύπτει τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες σχετικά με τα εσώρουχά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 7 Μαρτίου στις Κυκλάδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθιμοτυπική συνάντηση είχαν το πρωί της Δευτέρας στη Ρόδο η Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα Irit Ben-Abba και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Πολιτισμού και Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 10η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηνιγγίτιδα (Βακτηριακή ή Ιογενής)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς καθηγητές, γονείς και μαθητές των σχολείων της Πάρου ότι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 διεγνώσθη κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας σε μαθητή των σχολείων μας το οποίο αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τους ικανούς γιατρούς του Κέντρου Υγείας Πάρου και τελικώς από νοσοκομείο της Αθήνας. Ήδη η κατάσταση του μαθητή, ελέγχεται απολύτως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στην Κύθνο την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 12μ.μ. Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος δημοτικού συμβούλου στις Δημοτικές Εκλογές του Μαίου 2014 κυρίου Ηλιού Γεωργίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρόσφατη ανάρτηση των δασικών χαρτών, αποκάλυψε τις πολιτικές ευθύνες τόσο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που ενώ νομιμοποιούν οριστικά τις παράνομες επεμβάσεις επιχειρηματικών ομίλων σε δασικά οικοσυστήματα, δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα λαϊκά στρώματα, χαρακτηρίζοντας ως δασικές εκτάσεις και αναδασωτέες περιοχές, εκτάσεις, που ήταν στην πραγματικότητα γεωργικές καλλιέργειες και βοσκοτόπια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos