Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Αν είστε από τους ανθρώπους που μετρούν τις θερμίδες, τότε είναι σχετικά εύκολο να υπολογίζετε πόσες περίπου θερμίδες παίρνετε την ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς το καθημερινό τους πλοίο θα παραμείνουν μέχρι τις 27 Μαρτίου οι Μικροκυκλαδίτες, αφού το EXPRESS ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ έχει από τη Δευτέρα σταματήσει τα δρομολόγια του...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα νεότερα μετεωρολογικά στοιχεία που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα φαινόμενα των ραγδαίων κατά τόπους βροχοπτώσεων που προβλέπονταν για την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στο νησί της Πάρου αλλά και σε μέρος των υπόλοιπων Κυκλάδων, αναμένεται να είναι ηπιότερα, παρά την αρχική ανακοίνωση της Υπηρεσίας περί της σφοδρότητάς τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ ημέρες και 7 καυτές νύχτες υπόσχεται το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο για την κρουαζιέρα των οργίων στα ελληνικά νησιά. Ζευγάρια από όλον τον κόσμο έχουν ήδη κλείσει το πακέτο τους για να απολαύσουν το ταξίδι τους στα ελληνικά νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πολλή μεγάλη διαφορά από τα άλλα δύο διαγωνιζόμενα τραγούδια κατάφερε το «This Is Love» να πάρει το «εισιτήριο» για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κατακράτηση υγρών, τότε υπάρχει ένα πολύ απλό τεστ που μπορείτε να κάνετε, προκειμένου να το διαπιστώσετε και να πάρετε τα μέτρα σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την απόφαση του τότε Υπουργού Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη (23-12-13) και με τη μετέπειτα στις 18-12-14 εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι της επένδυσης με τίτλο "Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας" ΑΣΠΗΕ συνολικής ισχύος 218,5 mw για τα νησιά Πάρο, Νάξο, Άνδρο και Τήνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 06-03-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Αλβανίας 44 και 50 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σέντρα οι ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα δεδομένα να είναι ξεκάθαρα σε αμφότερα τα σημερινά «ζευγάρια».

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos