Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη συνεχόμενη παραφιλολογία που αγγίζει τα όρια λασπολογίας και εσκεμμένης παραπληροφόρησης οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παχυλές αμοιβές λαμβάνουν οι Διάσημοι και οι Μαχητές, οι παίκτες του τηλεοπτικού SURVIVOR για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι επιβίωσης. 2000 ευρώ την εβδομάδα παίρνουν οι Διάσημοι και 1500 ευρώ το μήνα οι Μαχητές για να «βασανίζουν» τα καλογυμνασμένα κορμιά τους και να αντέχουν τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στο τηλεοπτικό παιχνίδι...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη ενός 28χρονου οδηγού δίκυκλου οχήματος προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου, διότι κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικοί για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ - Μπενφίκα και Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 07-03-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 47 και 42 ετών, γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-03-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Ερμούπολη Σύρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 49χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κομισιόν, παρά την αρχική της άρνηση, δέχθηκε να παρατείνει για ένα χρόνο την ισχύ του πιλοτικού προγράμματος χορήγησης visa

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαι ο τελευταίος ο οποίος θα είχε την πρόθεση ή τη διάθεση να υπερασπισθεί το σύνολο των επιλογών του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεχνική συμφωνία μέχρι το Eurogroup της 20ής Μαρτίου έβλεπαν αργά χθες το βράδυ κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μετά τις συγκλίσεις και τα βήματα προόδου που σημειώνονται στο πεδίο της σκληρής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos